divendres, 28 d’octubre de 2016

Correbarri a Barcelona

 
Bon dia! aquest cop vaig amb retras, l'entrenament hem treu moltes hores i no puc fer les actualitzacions que voldria. 

Fa 15 dies feia la cursa Corre Barri a Barcelona. Aquest cop el Toni no va voler fer-la i es va quedar a casa amb els nens, per tant vam agafar la meva mare i jo i cap a Barcelona!

                                   

Estrenava aquests compressius, la veritat es que no n'havia portat mai i van força be, no vaig tenir dolor als bessons com altres vegades. 

                                    

Moltíssima gent crec que mes de 4000 participants. Com sempre nervis abans de començar, a mes no tenia a ningú per compartir res durant el trajecte, nomes a l'anada i a la tornada a casa amb la meva mare. Per això els 10 km es van fer força llargs. Amb la meva musica i al meu rotllo, esperava el tret de sortida. Un cop donen la sortida casi 3' caminant i durant tot el trajecte havies d'anar alerta no caure amb les cames de l'altre gent.


Tot i així l'orgull d'acabar-la i amb un temps força bo. Ritme de 5:20 min el km, cosa que hem fa veure la milloria setmana rera setmana. I estic convençuda que si hagués anat amb algú encara hagués anat mes ràpid.Una cosa que no hem va agradar gaire es que la samarreta s'havia de recollir els dies abans a la fira del corredor. Com que no hi vaig anar hem vaig quedar sense samarreta.

Molt ambient, però no crec que a torni a fer1 A per una altre!