divendres, 4 d’abril del 2014

Gavardines


Bon dia! Torna a acabar la setmana, però aquest cap de setmana toca treballar :-(

Les gavardines tenen alguna cosa que m'atrau, vermelles, negres, grises, marrons, etc. Però, jo com que soc baixeta sempre me les poso amb taló, perquè al ser llargues escurcen la figura i jo tinc moltes manies amb això.

Aquesta fa temps que la tinc i sempre surt de l'armari perquè m'agrada i queda be amb tot.

La faldilla daurada, ja l'heu vist altres cops aquí i aquí, la vaig comprar el primer dia de rebaixes d'hivern a l'Actual i realment es una peça que he portat molt.

Camisa d'Efímer, hem va agradar per la tira de detalls que tenia, botons folrats, solapes i mes solapes, ja veureu....















Gavardina Benetton
Camisa Efímer
Faldilla i sabates Actual 


dimecres, 2 d’abril del 2014

Tupperware II



Com us vaig explicar la setmana passada aquí, Tupperware es perfecte per cuinar quan tenim pressa, i poc temps per cuinar. 

A mi hem salva molts dies que tinc una agenda plena i poder fer una espaguetis a la carbonara, una verdura al vapor amb uns rotlles de pollastre farcits a l'hora, uns macarrons, etc, tot en pocs minuts, et salva la vida sobretot quan cada dia tinc que fer dinar per 5!

O simplement estris que t'ajuden a millorar i a estalviar, com el recipient per guardar el pa, li he arribat a deixar 4 i 5 dies i mai s'asseca, el poso 5' al forn abans de dinar i tinc un pa perfecte.


Jo tinc aquest però n'hi ha de mes grans
Recipient Microvapor 101º Puc fer un primer i un segon plat alhora i es manté calent fins a l'hora de dinar.




O els recipients per escalfar els menjars, que no son perjudicials per la salut, com la majoria de recipients que comprem sense pensar-hi.

Per escalfar la llet a diari o salses

Jo hi escalfo menjar d'un dia per altre.

O aquest recipient perfecte per marinar i fer tot tipus d'arrebossats....




Aquest joc de 3 liles, el PRIMER per fer tot tipus de pasta, sobretot espaguetis perquè no es trenquen, en 10-12' tinc una pasta "aldente", amb el SEGON hi faig l'arròs, la quinoa el cuscús, amb un plis tens un arròs perfecte, i el TERCER es per fer truites, però jo no soc gaire amant de les truites i una utilitat que faig molt sovint es fer púding i flam, boníssim, ràpid i mesura perfecte pels que son a casa, així no queden racons....


Tinc un munt de coses més, però no acabaria mai! 

Ara he comprat un estri nou per fer croquetes que encara no he provat, mes endavant us l'ensenyo, :-)

Fotos fetes amb iphad

dilluns, 31 de març del 2014

Maniga japonesa o ratpenat



Bon dia, avui dilluns, adaptant-nos al canvi d'horari,  comença una setmana amb  molta feina...

El dia de les fotos feia un dia espectacular, i amb aquests arbres tant florits, feia goig passejar per aquest carrer. 

Avui us parlo de la màniga japonesa o ratpenat, es una màniga ample, normalment sense cisa o costures al muscle.

Acostuma a ser ample per la part de l'aixella i estreta del puny.
Present el jaquetes, vestits, jerseis, etc. Es molt còmode.

Avui us ensenyo un look molt pràctic, hi ha dies que no tenim ganes de pujar sobre els talons, però si tenir llibertat de moviments, i sentir comoditat!







Jersei Sheinside
Pantalons i botes, collaret i braçalet Actual 
Bossa berska

Que bonica es la primavera....