dilluns, 7 d’abril del 2014

Bàsics per aquesta primavera



Cada any hi ha uns basics que son indispensables per anar a la última, la sort que tenim que les modes es mantenen, i moltes vegades ja les tenim d'altres anys, per exemple aquest any veiem del rosa pal a tots els aparadors, jo tinc uns pantalons de fa 2 temporades que aquest any li tornaré a donar molt joc! 

Jo crec que aquesta remporada hem de tenir a l'armari una camisa denim/texana, faldilla o pantalons rosa pal, que el trobem a totes les botigues, alguna peça blau klein, uns jeans blancs, ah i no pot faltar una caçadora texana.

Els colors com groc i el taronja venen amb molta força!

ELLE febrer
Paula Echevarria
Bárbara Crespo
Mi Armario en ruinas
El armario de Sílvia
El Armario de Sílvia
Trendy Taste
Rebbel Attitude
ELLE Abril
El Armario de Sílvia
Bárbara Crespo
Xus Torra
ELLE Març
El Armario de Sílvia



Últimes fotos tretes del blog Outside Fashion Catwalk


Que quedi clar que això es una pinzellada del que es portarà aquesta temporada, i per mi el mes important! :-)

divendres, 4 d’abril del 2014

Gavardines


Bon dia! Torna a acabar la setmana, però aquest cap de setmana toca treballar :-(

Les gavardines tenen alguna cosa que m'atrau, vermelles, negres, grises, marrons, etc. Però, jo com que soc baixeta sempre me les poso amb taló, perquè al ser llargues escurcen la figura i jo tinc moltes manies amb això.

Aquesta fa temps que la tinc i sempre surt de l'armari perquè m'agrada i queda be amb tot.

La faldilla daurada, ja l'heu vist altres cops aquí i aquí, la vaig comprar el primer dia de rebaixes d'hivern a l'Actual i realment es una peça que he portat molt.

Camisa d'Efímer, hem va agradar per la tira de detalls que tenia, botons folrats, solapes i mes solapes, ja veureu....















Gavardina Benetton
Camisa Efímer
Faldilla i sabates Actual 


dimecres, 2 d’abril del 2014

Tupperware II



Com us vaig explicar la setmana passada aquí, Tupperware es perfecte per cuinar quan tenim pressa, i poc temps per cuinar. 

A mi hem salva molts dies que tinc una agenda plena i poder fer una espaguetis a la carbonara, una verdura al vapor amb uns rotlles de pollastre farcits a l'hora, uns macarrons, etc, tot en pocs minuts, et salva la vida sobretot quan cada dia tinc que fer dinar per 5!

O simplement estris que t'ajuden a millorar i a estalviar, com el recipient per guardar el pa, li he arribat a deixar 4 i 5 dies i mai s'asseca, el poso 5' al forn abans de dinar i tinc un pa perfecte.


Jo tinc aquest però n'hi ha de mes grans
Recipient Microvapor 101º Puc fer un primer i un segon plat alhora i es manté calent fins a l'hora de dinar.




O els recipients per escalfar els menjars, que no son perjudicials per la salut, com la majoria de recipients que comprem sense pensar-hi.

Per escalfar la llet a diari o salses

Jo hi escalfo menjar d'un dia per altre.

O aquest recipient perfecte per marinar i fer tot tipus d'arrebossats....




Aquest joc de 3 liles, el PRIMER per fer tot tipus de pasta, sobretot espaguetis perquè no es trenquen, en 10-12' tinc una pasta "aldente", amb el SEGON hi faig l'arròs, la quinoa el cuscús, amb un plis tens un arròs perfecte, i el TERCER es per fer truites, però jo no soc gaire amant de les truites i una utilitat que faig molt sovint es fer púding i flam, boníssim, ràpid i mesura perfecte pels que son a casa, així no queden racons....


Tinc un munt de coses més, però no acabaria mai! 

Ara he comprat un estri nou per fer croquetes que encara no he provat, mes endavant us l'ensenyo, :-)

Fotos fetes amb iphad